Ouders

Je maakt je zorgen over je kind en je bent op zoek naar iemand die zonder oordeel met je meedenkt over de best passende aanpak. Wellicht ben door omstandigheden en ervaringen het plezier in de opvoeding verloren en wil je deze weer terug. Misschien vind je het belangrijk meer op 1 lijn te komen met je partner of met school of wil je graag beter begrijpen wat er aan de hand is met je kind. Waarom is hij/zij niet gelukkig, maakt hij/zij geen vriendjes of luistert hij/zij zo moeilijk? Wellicht merk je dat je kind erg angstig, somber of verdrietig is of vaak ziek zonder duidelijke oorzaak.

Het is mogelijk je kind aan te melden en samen met je kind te komen. Ook is het mogelijk te starten met ouderbegeleidingsgesprekken. Na één of meerdere gesprekken lukt het jullie meer zicht te krijgen op de situatie en wat voor je kind of jullie goed werkt en belangrijk is.

Twijfel je of je over moet gaan tot aanmelding? Een eenmalig verkennend gesprek is ook mogelijk om hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Klik op een situatie die ook mogelijk interessant is

Jeugd

Jongeren

(Jong)volwassen

Meer informatie nodig?

Via het contactformulier kun je een vraag stellen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.