2020 December Informatiebrief

Praktijksluiting gedurende kerstvakantie t/m 3 januari

Gedurende de kerstvakantie is de praktijk gesloten voor afspraken. Het blijft mogelijk om te mailen, een paar keer per week check ik de mail. Ik blijf op deze manier bereikbaar voor dringende vragen. Voor spoedvragen kan je het beste contact opnemen met de huisarts.

Wat beteken de Coronamaatregelen (geldend 15-12 t/m 19-1) voor de praktijk?

Individuele afspraken

Individuele afspraken in de praktijk kunnen in principe doorgaan, onder de bekende voorwaarden (geen klachten, mondkapje op bij binnenkomst en zorg dat je schone handen hebt). Bij klachten van één van ons schakelen we over op beeldbellen.
Daarnaast blijft het mogelijk om een wandelafspraak te maken.

Gesprekken met meer personen

Gesprekken met 2 personen of meer, vinden in principe plaats via beeldbellen gedurende de landelijke lockdown. Uitgezonderd: één ouder met een kind onder de 12.

Maatregelen praktijkbezoek

Om deze zo veilig mogelijk te laten verlopen hanteren we de volgende afspraken:

We hebben als collega’s met elkaar afgestemd hoe laat ieder zijn cliënten uitnodigt, zodat door een goede spreiding er zo min mogelijk mensen tegelijk binnen komen. Kom je toch iemand tegen (bijvoorbeeld iemand die weggaat) geef elkaar dan de ruimte. De wachtkamer wordt niet gebruikt, iedereen wordt gevraagd precies op tijd aan te bellen en bij binnenkomst direct door te lopen naar de kamer waar je moet zijn. Eerder wordt de deur niet open gedaan. Houdt er dus rekening mee dat je even buiten moet wachten als je eerder aankomt, ook bij slecht weer.

Het bezoek aan de praktijk gaat dus als volgt:

  1. Was thuis voor vertrek je handen
  2. Bel op de afgesproken tijd aan
  3. Gebruik een mondkapje bij betreden van het pand, zodra je in de kamer zit, kun je hem weer af doen.
  4. Gebruik de gel bij de ingang om de handen te ontsmetten
  5. Loop direct door naar mijn kamer (kamer 9, direct de trap op, 2e trap, daar recht tegenover).
  6. De deur van mijn kamer staat open zodat je kunt door lopen. Ik open en sluit de deur voor je.

Gelieve geen gebruik te maken van het toilet in de praktijk. Is dit toch noodzakelijk, gebruik alleen het toilet in de gang beneden.

Alle berichten